Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών – Όροι και προϋποθέσεις

Δικαίωμα Επιστροφής

Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών  να υπαναχωρήσει από την εξ αποστάσεως σύμβαση χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός από το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών.

Ο καταναλωτής έχει υποχρέωση να επιστρέψει τα αγαθά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση συμπληρώνοντας τη φόρμα υπαναχώρησης και στη κατάσταση στην οποία παρέλαβε το προϊόν.

Ακολούθως η Εταιρεία θα επιστρέψει στον χρήστη/επισκέπτη τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία του προϊόντος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννοήσεως μαζί του, ενώ ο χρήστης/επισκέπτης θα είναι υποχρεωμένος όπως επιστρέψει αντιστοίχως το προϊόν.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ως ανωτέρω, μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν κακοποιηθεί ή να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία τους.

Επίσης για την ορθότερη εφαρμογή της διαδικασίας και την επαλήθευση της αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα πρέπει τα επιστρεφόμενα προϊόντα να είναι συνοδευόμενα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε προϊόντα που αναγράφεται στην περιγραφή ότι υπάρχει Εγγύηση Αντιπροσωπείας, τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να ελεγχθούν από την αντίστοιχη αντιπροσωπεία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από την αντιπροσωπεία ότι το επιστρεφόμενο προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, τότε δεν είναι δυνατή η εφαρμογή της διαδικασίας της υπαναχώρησης.

Τα προϊόντα θα πρέπει να σταλούν με χρέωση του  πελάτη στη διεύθυνση:TECHPOINT 22ης Οκτωβρίου 10 Χαλάστρα, Τ.Κ. 57300 – . Στη συνέχεια γίνεται η διαδικασία ελέγχου των προϊόντων και αφού τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, γίνεται η επιστροφή χρημάτων σε Τραπεζικό Λογαριασμό του πελάτη, κατόπιν υπόδειξης του.

  • Έντύπο υπαναχώρησης
  • ν. 2251/1994 περι προστασίας καταναλωτών

Ιστοσελίδα Ευρωπαικής επιτροπής για την επίλυση διαφορών


Ακύρωση της παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί πριν την παράδοση της στο συνεργαζόμενο κούριερ  , παρ'ολα αυτά εφόσον για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την ακύρωση της μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα της εταιρείας ώστε να δρομολογηθεί έγκαιρα η ακυρωσή της και να αποφευγθεί μια άσκοπη χρέωση των μεταφορικών εξόδων .